Follow NkpgPride on Facebook Follow NkpgPride on Twitter rss
Norrköping Pride: 5-7 maj 2017 » Engagera dig
3-4 maj 2014

Engagera dig

Engagera dig
Det är eldsjälarna som gör vår festival möjlig. Vill du vara med och arbeta för ett festligare och mer inkluderande Norrköping? Läs mer om arbetsgrupperna nedan, och skicka ett mail till norrkopingpride.ellen@gmail.com där du talar om vad du skulle vilja bidra med.

Programgruppen
I programgruppen struktureras alla programpunkter för festivalen upp. Artister, föreläsare, musiker, poeter m.fl. bokas och passas in i våra huvudlokaler. Detta kallar vi för interna programpunkter.

Till detta knyts även externa programpunkter arrangerade utanför våra lokaler. Om du eller någon annan har ett projekt de vill driva, finansiera och hitta en alternativ lokal till så passas detta sedan in i festivalprogrammet.

Såväl interna som externa programpunkter och samarbeten arrangeras av oss under hela året. Har du inte möjlighet att medverka i samband med festivalen, kanske detta kan vara något för dig!

Efterfestgruppen
Under Norrköping Pride arrangeras även den så kallade Efterfesten. Denna grupp består av de som vill vara med och arrangera årets roligaste fest!

Marknadsföring & informationsgruppen
I den här gruppen trängs grafiska formgivare, vår webbredaktion, talespersonerna och informations- och kommunikationspersonerna. Här flödar all information ut om alla de evenemang och viktiga ståndpunkter som Norrköping Pride arrangerar eller tar ställning till under året. Via pressmeddelanden, presskonferenser, hemsida, sociala medier och via alla vackra trycksaker sprider vi vårt kärleksbudskap.

Share |

Publicerat av Norrköping Pride, den 20/1, 2011 klockan 0:38. Comments Off